Prodhimi i Audi A6 E-Tron elektrik pritet vitin e ardhshëm


Prodhimi i Audi A6 E-Tron elektrik pritet vitin e ardhshëm

Pamja e prodhimit Audi A6 E-Tron pritet të ndryshojë shumë pak nga modeli koncept i paraqitur më parë.

Koncepti Audi A6 E-Tron u shfaq për herë të parë nga auditori në Panairin e Automjeteve në Shanghai, dhe modeli elektrik celular i Audi mori vlerësime pozitive, pjesërisht për informacionin se një ngarkim i baterisë është i mjaftueshëm për të kaluar 700 kilometra.

Në deklaratat e fundit për mediat, drejtuesit e Audi njoftuan se prodhimi i modelit elektrik të prodhimit A6 E-Tron do të fillojë vitin e ardhshëm, dhe paralelisht me të, modeli elektrik celular Q6 E-Tron do të hyjë në histori. Të dy modelet bazohen në një platformë të zhvilluar së bashku nga Audi dhe Porsche.

Audi pritet të zbulojë së shpejti specifikimet e versionit të prodhimit. Tani për tani, dihet se koncepti A6 E-Tron mundësohet nga dy motorë elektrikë që kombinohen për të prodhuar më shumë se 470 kf dhe 800 Nm çift rrotullues.

Sipas standardeve të WLTP, kapaciteti i baterive (100 kWh) të vendosura midis akseve është i mjaftueshëm për të mbuluar 700 kilometra, dhe karikimi me një karikues të shpejtë siguron 300 kilometra në 10 minuta.

Shpërndaje:

Veturat në shitje