Mean Metal Azani është një hiper makinë elektrike indiane me një mijë kuaj fuqi


Mean Metal Azani është një hiper makinë elektrike indiane me një mijë kuaj fuqi

Kur bëhet fjalë për makinat indiane, kryesisht Tata dhe Mahindra janë tema e bisedës me Maruti Suzuki e cila është marka më e madhe e makinave në vend. Sidoqoftë, tani ka një lojtar relativisht të ri në treg.

Bëhet fjalë për kompaninë Mean Metal Motors, e cila në vitin 2015 prezantoi M-Zero, super-makinën e parë indiane. Sidoqoftë, tani është duke bërë një hap përpara dhe duke shpallur një hipikarb elektrik të quajtur Azani, i cili zhvillon 1.000 kuaj fuqi.

Kur bëhet fjalë për specifikimet, ka numra të mahnitshëm. Përveç dhënies së 1.000 kf dhe 1.000 Nm çift rrotullues falë motorëve elektrikë, Azani arrin shpejtësi prej 322 km / orë dhe arrinë nga 0 në 100 km / orë në 2.1 sekonda. Bateria 120 kWh siguron një distancë prej 523 km me një karikim të vetëm.

Azani bazohet në një shasi alumini skateboart e cila është shumë fleksibël dhe mund të përdoret për modele të ndryshme. Kompania gjithashtu përdor komponentë modularë për hiperkarinën, e cila gjithashtu mbështet përmirësimet në ajër.

Mean Metal Motors pranon rezerva dhe ende nuk ka detaje mbi dërgesat dhe çmimet.

Shpërndaje:

Veturat në shitje