G-Power modifikon një BMW M8 në përbindësh me 887 kuaj fuqi


G-Power modifikon një BMW M8 në përbindësh me 887 kuaj fuqi

Edhe ata që janë bërë pronarë të BMW M8 Competition dhe për ndonjë arsye duan më shumë fuqi, mund t'i drejtohen akorduesit M-Power.

Motori 4.4-litërsh i BMW-së V8 me dy turbo në M8 zhvillon 625 kf dhe akorduesi gjerman G-Power ka nxjerrë energji shtesë prej tij.

G8M Hurricane RR është emri për një M8 të përmirësuar me turbochargers të azhurnuar, kolektorë më të mëdhenj të marrjes, komponentë të falsifikuar të motorit dhe fuqi të fuqisë, një sistem shkarkimi prej çeliku inox dhe një njësi ECU të rimodeluar, dhe rezultati përfundimtar është fuqia totale prej 887 kf dhe 1.049 Nm të çift rrotullues.

Oferta do të përfshijë gjithashtu një version RS pa përbërës të falsifikuar të motorit, i cili do të zhvillojë 828 kuaj fuqi, por që të dy do të kenë një kapuç karbon dhe një spoiler të madh të pasmë. Gjithashtu, të gjitha makinat do të lyhen me ngjyrë portokalli.

Konsumatorët do të jenë në gjendje të zgjedhin midis dy grupeve të rrotave të falsifikuara 21 inç të disponueshme me amortizues të rregullueshëm dhe burime që kufizojnë makinat me disa milimetra. Pjesa e brendshme është e pasur me karbon dhe Alcantara, dhe ka një pllakë që është dëshmi se është një "përbindësh".

Shpërndaje:

Veturat në shitje