Posaidon ofron Mercedes-AMG GT R Roadster i cili arrinë 360 km/h


Posaidon ofron Mercedes-AMG GT R Roadster i cili arrinë 360 km/h

Mercedes-AMG GT R Roadster nga Posaidon është një bishë. Makina është projekti më i fundit i akorduesit. Posaidon duhet të ketë ndjerë nevojën e fuqisë së Serisë së Zezë në një përvojë të hapur të lartë. Prandaj ata zgjodhën Mercedes-AMG GT R Roadster për azhurnim.

Modeli mori një paketë RS 830+. Kjo e çon fuqinë deri në 880 kuaj fuqi dhe një çift rrotullues maksimal prej 1.000 Nm çift rrotullues maksimal. Prandaj, vjen në krye të Serisë së Zezë, me 737 kuaj fuqi dhe 800 Njuton çift rrotullues. Si arritën ekspertët e akordimit atje? Ata vendosën turbochargers të rinj me top, pistona të falsifikuar me performancë të lartë dhe një filtër sportiv ajri. Pompat e azhurnuara të karburantit dhe prizat e shkëndijave me performancë të lartë janë pjesë e menysë. Dhe kështu janë kolektorët e rinj të shkarkimit dhe tubacionet me konvertues katalitikë. Posaidon gjithashtu bëri disa rregullime në ECU (Njësia e Kontrollit Elektronik).

Prandaj Mercedes-AMG GT R Roadster nga Posaidon tani është në gjendje të arrijë nga zero në 100 km/orë (62 mph) në vetëm 2.9 sekonda. Shpejtësia e saj maksimale e re është 360 km/orë. Për të ruajtur një përshpejtim të tillë, akorduesit gjithashtu punuan në transmetimin me shtatë shpejtësi me tufë të dyfishtë.

Mund të ketë njerëz që duan më shumë se standardi, por jo maksimal. Për ta, ekziston gjithashtu një variant i zbutur i makinës së akorduar. Ka vetëm 830 kuaj fuqi dhe një çift rrotullues prej 950 Nm.

Për më pak, Posaion ofron Mercedes-AMG GT R Roadster me 780 kuaj fuqi dhe 850 metra Njuton. Ata që duan të mbajnë një profil të ulët për sa i përket performancës mund të shkojnë vetëm për melodinë ECU. Kjo merr standardin 4.0-litra V8 binjak-turbo V8 në 670 kuaj fuqi dhe 800 Nm.

Shpërndaje:

Veturat në shitje