Rimac Nevera theu rekordin botëror dhe është zyrtarisht makina më e shpejtë (VIDEO)


Rimac Nevera theu rekordin botëror dhe është zyrtarisht makina më e shpejtë (VIDEO)

Lajme të shkëlqyera nga Rimac Automobiles thjesht nuk ndalen së ardhuri. Rimac Nevera aktualisht është në SHBA në turneun e tij botëror, dhe rezultatet e testit nga pista për matjen e shpejtesise në 1/4 milje ose 402 metra sapo janë shpallur zyrtarisht.

 

Edhe pse shpejtësia dhe performanca e kësaj makine elektrike super-sportive nga Kroacia është treguar dhe vërtetuar disa herë, Rimac Automobile nuk i pengon ata të vazhdojnë të shtyjnë kufijtë.

Kështu, si pjesë e një turneu botëror që përfaqëson besueshmerine ndaj publikut dhe blerësve potencialë këto ditë në SHBA, u mbajt një test në pistën e garave 1/4 milje.

Tashmë goditjet e para treguan se kapja e shkëlqyeshme në këtë pistë i përshtatet Nevera, dhe rezultatet përfundimtare janë vërtet fantastike. Domethënë, Nevera me 1,914 kf të saj elektrik tejkalon 402 metra në vetëm 8,582 sekonda, me një shpejtësi maksimale të prodhimit prej 270 km / orë.

Videoja nga kanali Youtube DragTimes sjell review të detajuar dhe shpjegime të hollësishme nga shoferi testues zyrtar i Rimac Automobil, Miroslav Zrnčević.

Shpërndaje:

Veturat në shitje