Koncepti Volkswagen Golf GTI BBS zgjon nostalgji


Koncepti Volkswagen Golf GTI BBS zgjon nostalgji

Që nga fillimi i tij, modeli Golf GTI i Volkswagen ka ndryshuar shumë, por atributet e tij kryesore, karakteri dhe veçoritë e tij themelore, janë kryesisht të pranishme.

Golf GTI po jeton sot gjeneratën e tij të tetë, dhe tani është shfaqur një koncept që "e kthe atë mbrapa në kohë" dhe zgjon nostalgji pasi kombinon elementë të gjeneratës së dytë nga mesi i viteve 1980 dhe gjeneratës së tetë të teknologjisë moderne. Rezultati i këtij kombinimi është Koncepti GTI BBS.

Për të qenë të qartë, këto janë vetëm ndryshime vizuale, pasi makina e Golf GTI, e cila është më e fuqishmja ndonjëherë, ka mbetur e njëjtë. Kjo do të thotë se është një motor 2.0-litër me katër cilindra që zhvillon 241 kf dhe 370 Nm çift rrotullues. Ndryshimi i vetëm është sistemi i ri i shkarkimit Borla, i cili ka përmirësuar tingullin dhe ka siguruar pak më shumë fuqi.

Ndryshimet vizuale janë gjithashtu më të vogla, dhe ato janë bërë nga brinjë 19-inç BBS Super RS ​​në një ngjyrë të artë me një dizajn tashmë legjendar. Ato vijnë me goma Delinte me madhësi 235/35/19 D7. Rimat padyshim tërheqin më shumë vëmendjen, por ka edhe ndryshime të tjera të vogla gjithashtu. Makina është ulur falë burimeve H&R dhe përbërësve të tjerë.

Koncepti pritet të kete ngjyrë të bardhë, ndërsa kontrasti bëhet nga detajet e zeza dhe të kuqe.

Shpërndaje:

Veturat në shitje