Opel prezanton Rocks: një automjet i ri elektronik për qytet


Opel prezanton Rocks: një automjet i ri elektronik për qytet

Prodhuesi gjerman i makinave Opel prezanton sot SUM -in e parë. Rocks e rinj Opel prezantojnë Lëvizshmërinë e Qëndrueshme Urbane.

Automjeti elektrik i nivelit fillestar i përgjigjet kërkesave aktuale të lëvizshmërisë duke ofruar lëvizshmëri elektrike me mbrojtje nga era dhe shiu - progresiv, i guximshëm dhe i pastër, zakonisht Opel: në përputhje me frymën e kohës. Në Gjermani, ajo tashmë mund të drejtohet nga të rinj të moshës 15 vjeç dhe me leje drejtimi AM1. Me këtë dy vendësh të shkurtër 2.41 metra, Opel vazhdon ofensivën e tij të elektrifikimit. Prodhuesi gjerman i makinave po zgjeron gamën e automjeteve SUM me bateri elektrike nën segmentin Corse, të cilat mund të përballohen nga pothuajse çdo shofer, nga fillestarët tek ata që ngasin nëpër qytet çdo ditë. Çmimi i modelit bazë të Opel Rocks në Gjermani do të jetë më i ulët se çmimi i një makine të vogël, dhe kostoja mujore e qirasë do të jetë e ngjashme me çmimin e një bilete mujore për transportin publik lokal.

Shpërndaje:

Veturat në shitje