BMW Series 4 Convertible e modifikuar nga AC Schnitzer


BMW Series 4 Convertible e modifikuar nga AC Schnitzer

Sintonizuesi gjerman AC Schnitzer ka përgatitur një seri përmirësimesh për BMW Series 4 Convertible, të cilat lidhen me performancën dhe pamjen.

AC Schnitzer ofron pako të ndryshme për përmirësimin e performancës për versione të ndryshme të Serisë 4 të Konvertueshme, duke përfshirë modelin 420i, 430i, M440i dhe modelin me naftë 430d.

Fuqia ndryshon nga modeli në model, dhe M440i më i fuqishëm me përmirësime AC Schnitzer zhvillon një mbresëlënës 420 kf, që është më shumë se gjeneratat e mëparshme të modeleve M3 dhe M4.

Akorduesi gjerman gjithashtu ka zhvilluar një sistem të ri të shkarkimit që përfshin një silenciator sportiv prej çeliku inox me krahë të rregullueshëm dhe dekorime të skajit të tubit të shkarkimit.

AC Schnitzet gjithashtu ka zhvilluar komponentë të rinj të pezullimit, duke përfshirë amortizuesit dhe burimet që ulin makinën me 15 deri në 25 mm. Burimet gjithashtu mund të blihen veç e veç.

Për sa i përket përmirësimeve vizuale, ka një ndarës të ri të përparmë, zgjerime të pragut dhe një spoiler të buzëve të pasme. Ekzistojnë dy modele të rimave, AC4 dhe AC1 në madhësi 19 dhe 20 inç. Konsumatorët gjithashtu mund të marrin ndarës 10 mm.

Përmirësimet më delikate të Serisë 4 përfshijnë pedale alumini, tehe dhe një kontrollues iDrive.

Shpërndaje:

Veturat në shitje