Gashiauto

@gashiauto

Auto salloni Gashiauto
Bejme shitjen dhe blerjen e veturave si dhe transportin ne Kosove dhe anasjelltas.

044 44 22 22
049 66 66 68


044442222 / 049666668
https://www.facebook.com/GashiAutoS
Ferizaj

Anëtar prej 02/2015

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN