Auto salloni erber

@autosallonierber

Të nderuar vizitorë ngrohtësisht ju mirëpresim në auto sallonin tonë dhe ju falënderojmë për interesin tuaj
Kompania jonë Erber automobiles me seli në Prizren veprimtarinë kryesore e ka shitjen e maiknave të markave të ndryshme.
Kompania jonë tashmë ka diku 18 vjet që bën importimin e makinave dhe në këtë biznes ka një përvojë të madhe
Auto salloni Erber ndodhet në afërsi Prizren-Gjakovë.
Ju deshirojmë qaste të këndshme në shikimin e ofertave tona.


+383 44 504 054
Prizren

Anëtar prej 02/2015

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN