Flori Peugeot

@floripeugeot

Auto servisi "Flori Peugeot" është një ndër serviset e specializuara të veturave, posaçërisht të tipave siq janë ato
Peugeot, Renault dhe Citroen. Auto Servisi "Flori Peugeot" sjell një përvojë shumë vjeçare dhe ky autoservis ka dëshmuar në njohuri të punë, cilësi dhe garancë në shërbimet e veta të servisimit.
Auto servisi "Flori Peugeot" mundësohen intervenimet e ndryshme në veturat e vogla, duke filluar nga ato shërbimet standarde,
deri tek ato të komplikuara dhe të ndjeshme.


044118222
https://www.facebook.com/FloriPeugeot
Prishtinë

Anëtar prej 04/2016

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN

AdresaNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes