AL PETROL

@alpetrol

Kompania AL-PETROL me seli në Vragoli, Fushë Kosovë, me deponi në Miradi të ulët – Dobrevë, ka një traditë mbi 25 vite të punes me derivate të naftës me shumicë dhe pakicë. Jemi furnizues të parë dhe më të mëdhenj prej vitit 1988, tani kemi edhe deponi më moderne në Ballkan, e furnizuar me derivate të naftës prej kompanive më prestixhioze në botë, me cilësi të lartë.


+381 (0) 38 566 665
http://www.alpetrol-ks.com/
Prishtinë

Anëtar prej 11/2013

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes