Inter AS

@interas

Inter As Petrol është kompani që bën transportin e derivateve të naftës në tërë territorin e Republikës së Kosovës.
Inter As Petrol iu siguron klientëve cilësi, duke testuar naftën e importuar në laboratorë me standardet më të larta dhe të autorizuar për shërbime.


+381 38 560200
https://www.facebook.com/InterAsPetrol/
Obilic

Anëtar prej 02/2018

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes