Auto Salloni IDrive SH.P.K

@autosalloniidrivesh.p.k

Mir se vini ne Auto Salloni iDrive
Te gjitha veturat tona Jan te importuara nga 🇩🇪 Gjermania, ju garantojm qe te gjitha veturat I kan KM te sigurta, te Pa aksidentuara, dhe më të lirat ne rajon, ejani dhe binduni vet
📍Magj. Prishtinë-Ferizaj KM 2
📞 049 340 444
📧 [email protected]


049 340 444
www.autosallonidrive.com
Prishtinë

Anëtar prej 01/2019

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN