World Shped

@worldshped

Sherbime shpedicion dhe transport
World Shped ju ofron sherbim te shpejt dhe efikas per zhdoganim te mallerave ( automjeteve ) dhe sherbime te transportit. Te interesuarit mund te kontaktojn ne numrin kontaktues ose viber.


045964098
Prishtinë

Anëtar prej 08/2020

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes