Auto Domaniku

@autodomaniku

Kompania Auto Domanik e themeluar ne shtator te vitit 1999, ne fillimin e punes me pakice te pjeseve te veturave Franceze dhe Italiane, nderkohe me angazhim kemi kaluar dhe me shumice te veturave te gjitha markave Europiane.
Jemi importues te brendeve


049 962 962
http://www.autodomanik.com/
Prishtinë

Anëtar prej 12/2020

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes