Gomisteria "GERTI"

@gomisteria"gerti"

Gomisteria "Gerti" ofron keto mundesi: montimin,balansimin,drejtimin,gdhendje me cnc,si dhe riparimin e tyre.


+37744323485
Ferizaj

Anëtar prej 01/2014

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes