AUTOPOINT-KS

@autopoint-ks

Auto salloni "AUTOPOINT-KS" ne i sjellim veturat vetem nga ZVICRRA dhe jan te garantuara per Kilometra!!


049 333 888 & 049 677 778 & 044 252 259
Prishtinë

Anëtar prej 10/2014

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes