Cani Key - Servisi i çelsave

@canikey-servisiiçelsave

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, km I
Prishtinë
Telefoni: 044/422-792, 044/169-184
Servisi i çelësave Cani është një kompani e cila merret me shumëzimin e të gjitha llojeve të çelësave me kod, si kompani është themeluar në vitin 2003 dhe ka një klientelë të gjërë në vendin tonë. Kompania Cani ka një ekip i cili është i specializuar në këtë lëmi, ajo gjithashtu bënë hapjen e të gjitha veturave në tërë territorin e Kosovës.


Orari i Punës: 09:00-18:00


044/422-792
Prishtinë

Anëtar prej 12/2014

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes