NRG Motors

@nrgmotors

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.


+355692497771
https://nrgmotors.al/
Durrës

Anëtar prej 01/2020

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN